Fishwallets

Fishwallets er lækker dansk design, fremstillet i Aalborg. Designeren er selv kyst- og fjordfisker, en dygtig en af slagsen. Denne lækre fiskepung er lavet af forskellige former for læder. Stærke elastikker gør, at blinkene og kystwoblerne ikke falder ud, under håndtering af pungen.

Arash Udis Zahraei, som ses nederst i billedet, går op i, at kvaliteten matcher prisen.

Det er muligt at få sin pung/fishwallet, som man ønsker den. Den kan tilpasses dine blink og kystwoblere, både når det kommer til størrelse – bredde og længde.

Den kan endda skræddersyes til forskellige agn-former og agn-størrelser i én og samme pung.

Fishwallets er hovedsageligt tiltænkt gennemløbsblink og kystwoblere. Agn uden krog.

En forholdsvis stiv pung, som denne med “fastmonterede” agn, er langt lettere at håndtere end mange af de bløde varianter ude på markedet, man skal rulle sammen o.s.v.

Læderet kan tåle vand, rigtigt meget endda. Tør den evt. på radiatoren når du er hjemme og den varer i flere år. Det er ikke engang nødvendigt, at skylle den i postevand først. På nogle af pungene er en metalkant, som får et meget rustikt udseende efter nogen tid, nogle vil endda kalde det patina (Rust). Det er valgfrit om man ønsker metal-kanterne.

Pungene er lavet på en sådan måde, med sådanne elastikker, at de er særdeles langtidsholdbare og ikke giver sig.

Jeg anbefaler at købe fishwallets, både fordi de er håndlavede, danske, i stærk kvalitet og lækre, men også fordi vi burde støtte de små “nytænkende” herhjemme, frem for kopi-varer lavet for små penge af store virksomheder, samt i dårlig kvalitet i udlandet.

/Jari

Hjemmeside med pungene: Klik her…

Facebook – se de nye modeller og idéer: Klik her…

Arash med en gudesmuk havørred fra Limfjorden…

Fishwallets er lavet til kystblink og kystwoblere.