OGP – kvalitet – vanedannende – fangstgivende…

OGP – toppen af poppen, kvalitet, fangstgivende, vanedannende. Der er mange positive meninger rundt om i landet, om de agn der er produceret af Ole Gregersen fra Sjælland. Alle er baseret på lutter gode oplevelser og masse-fangster med blinkene.

Flere produkter bærer OGP-brandet, men i denne del, lægges kun vægt på dem, der er produceret i Danmark helt fra bunden. Snurrebassen og Sillingen

10.000-vis af havørreder fanges hvert år på de ovennævnte blink. De gennemførte og fangstgivende gennemløbsblink, har længe været  havørredernes skræk eller top-tirrende og hug-fremkaldende agn på landsplan.

Blinkene er så populære, at de har deres egen facebookgruppe, med flere tusinde entusiaster. I gruppen deles oplevelser og fangster med blinkene.

Ingen anden agn i Danmark, har så stor en fanklub.

OGP er i dag indbegrebet af havørreder og flere af dem.

Er der så noget om snakken?

Ja, det er der. Jeg har fisket med begge blink i en del år. De har været med mig rundt om i landet og jeg har fanget havørreder med dem i hver en landsdel. Hver en fjord i Danmark og langs hundredevis af kyststrækninger.

Farverne, kaste-egenskaben, gangen i vandet, er lige så effektiv, velskabt, som havde man snakket med en havørred og fået at vide, hvad den gik efter. Ud af de 2500-3000 havørreder jeg fanger på landsplan om året, er de 98% af dem fanget med et OGP- blink.

Sillingen er smal og lang. Den kan fiskes dybt og lavt og i et spinstop, hænger den længe og roterer. Kastegenskaberne er i top, ligeledes er fangstraten, fra den gennemsnitlige kystfisker. Den kan benyttes året rundt, men jeg bruger den mest fra sen efterår, vinter, til tidlig forår. Dog med en del undtagelser.

Læs mere om OGP Silling i dette link: Silling

Snurrebassen bruger jeg hovedsageligt i sommerhalvåret langs kysten, igen med en del undtagelser.

Blinket kaster perfekt, selv i modvind, hvorimod sillingen, hvis man ikke er øvet, kan være svær at håndtere i kraftig vind – mod sig eller fra siden.

Læs mere om OGP Snurrebassen i dette link: Klik her…

Begge blink er perfekte til begynderen, da de nærmest fisker af sig selv. Og jo mere øvet man bliver, kan blinkene, kombineret med erfaring og bred viden om havørrederne, give stort set alle de fisk man har tid til at fange.

/Jari

Køb Snurrebassen her: Hvidovre Sport

Køb Sillingen her: Neptun Fiskegrej – (Fysisk-butik- uden-webshop) Bestil via. facebook.