Overnat i hytte nær havørredpladserne på Nordøstfyn

Nordøstfyn er et absolut mekka, når det kommer til kystfiskeri og fjordfiskeri efter den populære havørred. Hvert år fanges der desiderede drømmefisk – kæmper – i denne del af Fyn

Odense Fjord, Storebælt og Kattegat, er alle at finde i området. Fiskepladserne er mange og havørrederne kan fanges året rundt.

Odense Fjord har både fredningsbælter som gælder hele året, men også særfredninger. Læs mere om dem her: Fredningsbælter

Både kystpladserne i Kattegat og langs Storebælts bredder, er kendt for store blanke havørreder. De kan fanges året rundt, men foråret kan nogle år, være topsæson for de såkaldte overspringere… Efteråret har også sine gode perioder, sommeren og vinteren ligeså.

Naturen er intet mindre end spektakulær de fleste steder i denne del af Fyn, især oppe omkring Fyns Hoved.

Overnatning på Nordøstfyn

Fynshoved Camping er stedet at overnatte på Nordøstfyn. Hytterne og campingpladsen ligger ud til Storebælt, med 1 km. til Kattegat og kun 20 minutters kørsel fra Odense Fjord.

Man kan leje hytter på pladsen året rundt. Der er flere størrelser og typer at vælge imellem.

Se deres hjemmeside her, samt hyttepriser: Fyns Hoved Camping

Lystfiskeri i det nordøstlige Fyn

Uanset om man er til den åbne kyst eller til lystfiskeri i fjorden, så er der et enormt antal af lækre fiskepladser at finde. Gabet eksempelvis, ligger ved udmundingen af Odense Fjord, og er en virkelig god fiskeplads, når de store havørreder skal fanges. Kysten udfor campingpladsen, samt både længere nord- og sydpå derfra, er også en af de mange muligheder der forelægger.

Dalby Bugt, Langø og denne lækre fiskeplads – Klik her…, er bare nogle givende og lækre fiskepladser i området.

Se evt. mine favoritter når det kommer til kystpladser på Fyn generelt: Klik her…

Jeg bruger ofte hytterne på Fyns Hoved Camping, når jeg besøger Nordøstfyn. D.v.s. flere gange om året.

/Jari